iDiversiNews icon

iDiversiNews

iDiversiNews za iPad je alternativa klasičnim aplikacijam za branje novic v realnem času. Novice lahko sami filtrirate in razvrščate po temi, geografski lokaciji založnika in čustvenem naboju (naklonjenosti).

Različne poglede na isto zgodbo je mogoče raziskati s poudarkom na določeno geografsko območje (“Kako lokalni mediji poročajo o najnovejših nemirih?”), podtemo (“Med poročili o novem iPhone-u, katera so tista, ki govorijo predvsem o poslovnih posledicah?”), in čustveni naboj (“Katera so bolj negativna poročila o zadnji seji parlamenta?”). Izbira se uporabi za razvrstitev seznama novic in izdelavo povzetka.

Zaenkrat sistem obdeluje in prikazuje angleške novice.

Začetni prikaz

Začetni prikaz

Osrednji prikaz

Osrednji prikaz

Aplikacije je prilagojena čim lažjemu raziskovanju različnih vidikov zgodb. Zgodbe je možno razvrstiti glede na najaktivnejše kategorije, najaktivnejša mesta objav ali preprosto s seznamom vseh nedavno objavljenih zgodb. Osrednji prikaz ponuja pregled zgodbe in orodja za iskanje raznolikosti. Izbor zgodb lahko zožimo z izbiro ključnih besed, izborom svetovnih regij ali z izborom tem. Vsako novico iz seznama si je mogoče podrobneje ogledati.

Povezave

Podpora:

O projektu: Render project

badge_appstore-lrg